homeless
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 16/10/08 Yaş : 31 Nerden : paramore tr
| Konu: crushcrushcrush Salı Ara. 02, 2008 9:14 pm | |
| Sana söyleyecek çok şeyim var Evet söyleyecek çok şey Gözlerinin hep bana yapıştırıldığını farkettim Onları burada tutuyorsun ve bunun anlamı yok
Ağzını bantladılar Gerçek onların yalanlarıyla karalandı Senin küçük casusların Ağzını bantladılar Gerçek onların yalanlarıyla karalandı Senin küçük casusların
Sıkıştır... sıkıştır... sıkıştır.. Sıkıştır sıkıştır 1,2,3,4
Hiçbirşey sessiz, yanlız bir akşamla kıyaslanamaz Sadece bir iki diye sayıyordum Bu asla olmaz, sanırım yine hayal kuruyorum Hadi bundan daha fazlası olsun
Eğer bunu bir oyun gibi oynamak istiyorsan İyi gel, gel hadi oynayalım Bütün dakikalarımda seni unutmaktansa hayatımı rol yapmaya harcamama neden oldun
Ağzını bantladılar Gerçek onların yalanlarıyla karalandı Senin küçük casusların Ağzını bantladılar Gerçek onların yalanlarıyla karalandı Senin küçük casusların
Sıkıştır... sıkıştır... sıkıştır.. Sıkıştır sıkıştır 1,2,3,4
Hiçbirşey sessiz, yanlız bir akşamla kıyaslanamaz Sadece bir iki diye sayıyordum Bu asla olmaz, sanırım yine hayal kuruyorum Hadi bundan daha fazlası olsun
Rock and roll bebek, şimdi tamamen yanlız olduğumuzu bilmiyor musun? Rock and roll tatlım, şimdi tamamen yanlız olduğumuzun bilmiyor musun bebek? Hakkında şarkı söyleyecek şeylere ihtiyacım var Rock end roll tatlım şimdi tamamen yanlız olduğumuzu bilmiyor musun bebek? Bana hakkında şarkı söyleyeceğim şeyler ver
Hiçbirşey sessiz, yanlız bir akşamla kıyaslanamaz Sadece bir iki diye sayıyordum Bu asla olmaz, sanırım yine hayal kuruyorum Daha fazlası olsun, hayır
Hiçbirşey sessiz, yanlız bir akşamla kıyaslanamaz Sadece bir iki diye sayıyordum Bu asla olmaz, sanırım yine hayal kuruyorum Daha fazlası olsun, bundan daha fazlası
Ohh, mmm... | |
|
Broken Admin
Mesaj Sayısı : 61 Kayıt tarihi : 27/09/08 Yaş : 29 Nerden : ParamoreTR'den ^^
| |
homeless
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 16/10/08 Yaş : 31 Nerden : paramore tr
| Konu: Geri: crushcrushcrush Salı Ocak 27, 2009 6:12 pm | |
| benimde ilk dinlediğim bu şarkı | |
|