homeless
Mesaj Sayısı : 18 Kayıt tarihi : 16/10/08 Yaş : 31 Nerden : paramore tr
| Konu: misery business Salı Ara. 02, 2008 9:13 pm | |
| Sefalet işindeyim Hadi en tepeden başlayalım Kum saati gibi bir vücudu var saat gibi işleyen Tükenmemiz an meselesi Onun benim olduğunu düşündüğümde O,onu ağzından öptü
Sekiz uzun ay bekledim Sonunda onu serbest bıraktı Ona yalan söylemeyeceğimi Onun benim için tek olduğunu söyledim İki hafta ve ateşe yakalandık O benim için çıkardı Ama en büyük gülümseme benimdi
Hiç övünmeye çalışmadım Ama o ben onu nerde istersem orda şimdi Övünmek hiç amacım değildi Onu şimdi hepimizden çalmak için Ama tanrım bu kadar mı iyi hissedilir Çünkü o bn onu nerde istesem orda şimdi Ve sonra yapabilirseniz yaparsınız Çünkü tanrım çok iyi hissediyor Çok iyi hissediyor
İkinci şanslar onlar önemli değil İnsanlar hiç değmez Birkez fahişeysen asla daha fazlası değilsindir,üzgünüm, Bu hiç değişmeyecek Ve affedilicilik,ikimizin de değişmiş olması bekleniyor Üzgünüm tatlım,ama ben vazgeçiyorum,şimdi bu yola bak! Senin gibi yapan bir milyon başka kız var, Olabildiğince masum gözüküp elde etmek için İstediğini ve istedikleri eğer doğru yaparsan kolay,
Ama ben reddediyorum,reddediyorm,reddediyorum! Hiç övünmeye çalışmadım, Ama o ben onu nerde istersem orda şimdi, Övünmek hiç amacım değildi Onu şimdi hepinizden çalmak için Ama tanrım bu kadar mı iyi hissedilir, Çünkü o ben nerde istersem orda şimdi Ve sonra yapabilirseniz bilirsiniz yaparsınız Çünkü tanrım çok iyi hissediyor Çok iyi hissediyor
En vahşi düşlerin gerçek olmasını izledim Senin olmadığın bir tane değil, Sadece en vahşi düşümün gerçek olmasını izle, Olmadığın bir tane
Hiç övünmeye çalışmadım, Ama o ben onu nerde istersem orda şimdi Hiç övünmeye çalışmadım Ama o ben nerde istersem orda şimdi Övünmek hiç amacım değildi Onu şimdi hepinizden çalmak için Ama tanrım bu kadar mı iyi hissedilir Çünkü o ben nerde istersem orda şimdi Ve sonra yapabilirseniz bilirsiniz yaparsınız Çünkü tanrım çok iyi hissediyor... Çok iyi hissediyor | |
|